Please Klik2 Ye

Friday, 31 December 2010

Croydon Baby Boy GiveAway


Due 12 Januari 2011


ApenIdariana Anniversary GIVEAWAY

Due: 08 Januari 2011
damia_nurin@yahoo.com

Happy Anniversary, semoga jodoh berkekalan sehingga ke akhir hayat...

Kedai baby GiveAway

Due : 23 Januari 2011


Mama nak tag:
MamaLieyna
Naa
Ayu
Suziey
Suzie a.k.a Mama Zharfan

“GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"

Mood GA dah mari, kali ni nakjoin GA GTO yang femes tu
Due : 31 Disember 2010

Nape mama nak voucher ni?
sebabnya nak makan kat Restoran gah2 ni kena pikir banyak kali mana nak cekau duit
sekali makan dah ratus2, cam mama ni standard makan kat kedai2 biasa je
tak pernah makan kat restoran mahal2 ni, tapi dek kerana GTO nak bagi voucher
mana la tau kot2 ada rezeki mama menang, so tercapai la hajat nak pi makan kat restoran GAH ni
13 Januari ni our Anniversary, kalo dapat voucher ni best la leh sambut kat sana kan

sponser

damia_nurin@yahoo.com

mama nak tag:

MamaLieyna
Naa 
Ayu

Hijau Cantik GiveAway

Mau join CH@ punyer GA
last day : 31 Disember 2010

Living Cabin GiveAway From Suziey.com

Due : 11/01/2011

Contest Foto Kiut

Due : 31 Januari 2011
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Saturday, 25 December 2010

Green Contest

DUE :31 DISEMBER 2010

 Gambar ni time balqis pi Zoo Negara
kami pergi bertiga je, balqis happy giler pi sana leh sebab dapat tengok banyak binatang

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007
damia_nurin@yahoo.com

Monday, 20 December 2010

♥ Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis ♥

STICKY MODE DUE
9hb November 2010
sehingga
31 Januari 2010.

1. Wajib menjadi Follower blog berkenaan
http://biqclozet.blogspot.com/

 

2. Add Blog http://damiaqish.blogspot.com/ dalam bloglist anda

3. Dalam Entry WAJIB upload banner contest & kat SIDEBAR serta pastikan ianya di link semula ke entry contest
(no link back will be disqualified)

4. Wajib Mention Nama2 PENAJA Contest dan pastikan ianya di link semula ke blog penaja berkenaan


5. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun
(kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari
9hb November 2010 sehingga 31 Disember 2010.

6. Hanya tajuk dibawah sahaja yang diterima
"Baby In Black @ White Contest by Mama_Balqis"

7. Upload hanya SEKEPING gambar anak anda berbaju warna HITAM ATAU PUTIH
(salah satu je), boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot

8. Sila buat sedikit UCAPAN untuk Birthday Girl Mama "Damia Nurin Balqis" dan dalam entry WAJIB mention Contest dianjurkan Sempena Birthday Balqis Yang ke 3 tahun

sila nyatakan sekali:
Nama Anak,Umur & Tarikh Lahir Anak

9. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni

saya dah join contest ni...nak join contest lagik la...
leh klik link ni k
so kali ni mama organize 2 contest sekaligus...sebab ramai penaja

satu lagik http://mamapapaaqish.blogspot.com/ yang akan monitor
so sila pastikan anda tinggalkan penyertaan di entry blog mama yang betul
bagi mengelakkan penyertaan ada di disqualified
Contest2 mama kali ni kiranya ACARA PENUTUP CONTEST untuk tahun 2010

Nak Tau Ape Hadiah Yang Dijanjikan???
Klik Link Bawah Ni

LEH JOIN DUA 2 CONTEST

Monday, 13 December 2010

Little Finger Personal Calender

dan gambo yang mama pertaruhkan adalah

time kami sekuarga bercuti kat Gambang

Balqis in action kat Gambang
time kat Taman Layang2 luv this pic pertaruhkan untuk contest Avon
time kami bercuti ke Cameron Highland, suka gambo ni nampak cam kat oversea...
jadik la kan....

Luv this pic also balqis kat depan Mydin Rawang...

banyak no gambo yang mama upload, tak pe kan EB mana tau salah satu sangkut...
so tarikh2 yang mama suka

21 September 1984
21 Februari 1979
13 Oktober 2007

semua tu tarikh birthday kami bertiga....
then mama nak tag:
suziey
Both Ayu
Naa

"HAVE FUN FIRST GIVEAWAY"

Due : 6 Januari 2011
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

gambo ni mama snap time kat taman Layang2 kepong, balqis suka pi taman ni sebba leh tengok layang2

Contest Si Manjaku Riang

Due13 Januari 2011
Damia Nurin Bslqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007
Nama Ibu : Nurzarena a.k.a Anje

Friday, 10 December 2010

Tudung Giveaway

GA dari mama mika plak...

Due 31 Dis 2010
http://lakaranhatii.blogspot.com/2010/12/tudung-giveaway.html


Mama nak tag :
suziey
kak ina
both ayu
amy
Naa 

Refferer mama:
eima

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY

Due 15 Disember 2010

Contest Si Manjaku Comei

Tag dari suziey...hu...hu....ari ni gigih join contest
jom layan...
Due Date: 25 December 2010 @ 2.30pm
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007
damia_nurin@yahoo.com

mama nak tag:
suzie a.k.a mama zhafran
amy
kak ina
Naa a.k.a Mama Iqy
yantz

GIVEAWAY: FROZEN RESOLLES


Due : 1 Januari 2010

" SAYA NAK CUBA RASA TRY TEST RESOLLES INI...=)"

GiveAway Akhir Tahun 2010

Due: 01 Januari 2011

Mama berazam nak carik keje lain tahun depan, nak carik keje gaji lagik besaq
nak beli DSLR, nak melancong keluar Negara, jadi mama yang terbaik untuk balqis & isteri terbaik untuk papa dan yang paling penting, nak BABY baru tahun depan....Amin.....

mama nak tag :

Kak ina
suzie
both ayu
kak heze

Contest si cilik dan stroller


Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Friends GiveAway

 
Mama Nak tag :
suziey
Ayu mummy Ian & Iris
Ayu ibu both damia
kak Heze
 
Due Date: 10 Januari 2011

1st Giveaway with Pocoyo

Kartun peberet balqis ni...POCOYO so mama nak join GA ni

Tarikh Tutup:01.01.2011

POCOYO...

Ibu Hadif Giveaway

23 Disember 2010 (

Tuesday, 23 November 2010

Syamila Mohd's GiveAway

Due 31 December 2010

Mama nak tag Faberet nama yang terpilih:
Suziey
Mummy Ayu
Naa a.k.a Mama Rifqy

Tuesday, 16 November 2010

CORNER BO GIVEAWAY!

Kali ni nak join GA JUST CORNER BO GIVEAWAY!
Due 12.00 noon on 30 Nov 2010

The winning prize

1x BO Medium to the Lucky Winner

1x BO Medium to the top referrer
mama dapat tau GA ni dari Malaysia Giveaway

Mama Rifqy GiveAway

Due  1 Disember 2010

"SAYA NAK BANTAL ITU"....sebab nak bagi kat Balqis....he...he....

Ucapan Untuk NAA a.k.a Mama Rifqy
Semoga berbahagia disamping keluarga tercinta dan sentiasa memperoleh keberkatan di Dunia & di Akhirat

Tuesday, 9 November 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE

Nak Join GA dari Ahkak Gonjeng Heze Suze....
mari ramai2 join...
Due 30 NOV 2010

Mama nak tag peberet name:
Suziey
Mummy Ayu
Amy Mama_Tisya

cekidot.....

Wednesday, 3 November 2010

Tuesday, 2 November 2010

"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010

Due  3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.

- Nama penuh bayi/kanak-kanak : Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
D.O.B dan umur : 13 Okotber 2007 3 Tahun

- Hobby bayi/kanak-kanak tersebut : posing...bergambo

- Berapa batang giginye yang dah ada sekarang..jangan lupe kire betul-betul ye! =) Gigi penuh...

Monday, 1 November 2010

"Syilasyira 1st Giveaway"

Kali ni mama nak join GA dari Penaja Contest mama sebelum ni & akan datang...
so sebelum Contest mama diumumkan mama nak join GA dari SyilaSyira ni dulu
Due 1 Nov - 30 Nov 2010.

ibuayahdamia vacation with kids Giveaway

Due 1/11/2010 sehingga 7/11/2010

Friday, 29 October 2010

" Kami 1st Giveaway "

Due 30/10/2010

Anak-Anakku Comel Bergaya Contest

Due 25hb Oktober sehingga 15 Disember 2010
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2010

Mama nak pertaruhkan gambo kat atas tu...tapi tak nampak muka plak...
so gambo kat bawah ni kira xtra untuk nampak muka k...

Sape yang join jangan lupe tulis nama
"ANJE a.k.a MAMA_BALQIS"
sebagai referral OK

Mama nak 3 nama peberet tag mama:
SUZIEY
MUMMY AYU
KAK INA a.k.a Mama_lieyna
Suzie a.k.a Mama Zharfan
Nad a.k.a Mama Zakwan

good to u alls jangan lupe join k...

U Klik2 Me , I Klik2 U