Please Klik2 Ye

Friday, 30 July 2010

nlittle shop Opening Giveaway

Due 15 Ogos 2010
1. Buat slogan untuk blogshop kami. "nlittleshop ..................... (*cth: nlittleshop pilihan ibu dan si kecil ) .
"What Ever Mother Wants...What Ever Baby Needs...Everything In Nlittleshop"

Contest Saya dan Baby oleh Cik Awynn

http://matahati-aween.blogspot.com/2010/08/contest-saya-dan-baby-oleh-cik-awynn.html
Due 9 September 2010

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007
2 Tahun 8 Bulan
nak tag :
Kak Zue & Kak Zai

Wednesday, 28 July 2010

Sunday, 25 July 2010

Cute Baby Contest


Nama Penuh Bayi: Damia Nurin Balqis
Nama Panggilan: Balqis
Umur Bayi: 2 Tahun 8 Bulan
Jantina Bayi: Perempuan
Bangsa: Melayu
Nama Penuh Ibu: Nurzarena @ Anje
Nama Pengirim: Anje a.k.a Mama Balqis
E-Mail Adress: damia_nurin@yahoo.com
Dan Sila sertakan Slogan :
Saya suka Happy Baby Shop adalah kerana kuasa pembelian hanya dihujung jari tidak perlu membazir masa dan kos serta menawarkan koleksi barangan yang cantik & bermutu tinggi................................(Tidak melebihi 25 patah perkataan)
Mama Nak tag :
Kak Zue
Kak Zai
Me_lina
Mama_lieyna
Azie
Sue
smms
emma
Gambar selingan....


Friday, 23 July 2010

.: Cute Funny Eating Baby :.

STICKY MODE!!!!!
syarat UTAMA.. (kali ni no 2nd chance..kalu xpatuh slps diberitahu akn terus disqualified):
2) buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back..
3) letak banner contest tu di tepi side bar blog korang & di dalam n3 contest korang ...
4) letakkan SEKEPING shj gbr anak anda yg paling comel & lucu sedang mentakedarah makan (xkira ape jenis makanan skalipun...asalkan sedang mkn sesuatu makanan bkn tayar beskal atau menan2 yg lain :D ) then nyatakan nama & umur anak anda..
5) jgn lupe..n3 contest hendaklah diakhiri dgn " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"
6) submit link n3 pd comment box n3 ini shja sebelum 15 August 2010 @ 2pmsyarat lain:
1) msti mempunyai blog sendiri..
2) contest bermula 21 July 2010 - 15 August 2010 @ 2.00pm
3) kelayakan umur peserta adalah 1 bulan - 4 tahun shj
4) penyertaan hanya utk anak sendiri…penaja hadiah utama utk Season 4 Cute Funny Eating Baby adlh Anje a.k.a Mama_Balqis..hadiah akn dipublish later ok.. :)
entry penyertaan submit kat sini k, bukan kat blog mama k...mama just penaja hadiah je...
  • p/s jom ramai2 join k....

Whitey Mommy GiveAway

http://whiteymommy.blogspot.com/2010/07/whitey-mommys-give-away.html Damia Nurin Balqis Binti Mohtar

Gambar diambil masa kami bercuti di Gambang Waterpark...balqis sangat suka berpossing
macam2 aksi balqis buat...
Gambar Selingan

gambar selingan jugak

"GaYAkAn AnAK aNDa!"

http://afarqies.blogspot.com/2010/07/contest-gayakan-anak-anda.html
Ok nak join contest lagik kali ni dari http://afarqies.blogspot.com/

Due 2 Julai 2010 hingga 31 Julai 2010 (jam 6 petang).

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar

13 Oktober 2010

Gambo ni mama snap time kat Pangkor ari tu...
balqis wat sendiri k...mama tak suruh pun...

gambo selinagn saje..

Friday, 16 July 2010

"CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE"

Due : 26 Julai 2010 jam 11.59 malam
Anje a.k.a Mama_Balqis
me nak join category : A

Cabutan Bertuah Mama Syafi

Due : 20 July 2010 pukul 11.59 malam

My First GiveAway

Due -
CONTEST END : JULY -20-2010
DRAW DATE : JULY – 21-2010 @ 10:00 PM

my email: damia_nurin@yahoo.com

Senarai Peserta GiveAway Mama_Balqis

Sila semak penyertaan anda & sekiranya URL link anda tiada, sila beritahu k, anda ada tempoh selama sehari untuk berbuat demikian sebelum pengumuman pemenang dibuat,



  • p/s untuk makluman semua...mama lom double check lagik syarat2 u all semua cukup ke tak...so mama nak reminder semua supaya double check semula k...mama takut tak sempat nak check & sekiranya anda menang tapi tak cukup syarat maka hadiah akan diberikan pada peserta seterusnyer k...
  • Untuk maklumat mengenai SYARAT2 yang telah ditetapkan bagi melayakkan anda menyertai GA ini sila klik http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/07/mamabalqis-1st-moment-giveaway.html

Catlinaflybaby with KedaiGambarKami GiveAway

Due - 16 July - 30 July 2010
Contest dikuasakan oleh:

Thursday, 15 July 2010

Daddy Cute B'coz Of Me Contest

Due 22 July 2010
Damia Nurin Balqis + Mohtar Mohd Yusop

Contest Dikuasakan Oleh:
http://mrsfaez.blogspot.com/2010/06/daddy-cute-bcoz-of-me-contest.html
http://www.cutekiddykiddy.blogspot.com/

Lucky Draw By RASP

GiveAway I Love U

Due 9 Julai 2010 - 24 Julai 2010 sehingga 5.00 pm.


Damia Nurin Balqis Binti Mohtar

I Love Tupperware Brands


http://adiezaqistina.blogspot.com/2010/06/i-luv-tupperware-brand.html
Due 31 July 2010
hadiah yang ditawarkan adalah merupakan barangan TupperWare
1 ramadan set menanti anda
  • buat st n3 tuk promote tupperware brand ibu dini dan lengkapkan slogan sy nak mng hadiah set ramadan kerana..................(tidak mlbihi 20 perkataan)

mama suka hadiah tu sangat cantik dan menarik & yang paling penting warna kegemaran mama green colour...

GA dikuasakan oleh:

http://tupperwarebrandibudini.blogspot.com/ & http://adiezaqistina.blogspot.com/


Mama Zharfan 1st GA : ole2 from UK

Teruja nak join GA dari Mama Zharfan
sebab hadiah yang ditawarkan merupakan Ole2 from UK
http://suzie284.blogspot.com/2010/07/mama-zharfan-1st-ga-ole2-from-uk.html
Contest periods : 13th July - 27th July (2 weeks)
***Make a simple entry in ur blog, and must put GA banner in the entry and at the side bar of ur blogIlink back to this entry), must put GA link in ur entry and complete a simple, SWEET slogan starting with : "I follow Miles of Smile kerana /because (can be in English or BM)..".not more than 30 words. Kalau tak de idea nak buat slogan, letak ler 3 perkataan pun ok...apa2 jer...sbb u may still win as the lucky winner...but of course the sweetest slogan will be the winner!***
  • mama nak join GA ni sebab Suziey a.k.a Mama Zharfan selalu join contest & GA mama wat...so mama pun nak join gak GA suziey ni...suka tengok blog ni sebab banyak menang hadiah...& yang pastinyer,...mama dambakan hadiah yang di tawarkan dari UK tu...

Children Photo Contest

Click banner for more info
Due till 31 July 2010

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar

13 Oktober 2007
2 Tahun 8 Bulan

Contest Posing Paling Cun

Nak join contest lagik setelah lama ketinggalan dgn contest2 yang ada...

kali ni dari Ibu Dini...
CONTEST POSING PALING CUN

klik banner for more info
Pic diambil masa kami pi bercuti ke Gambang Waterpark baru2 ni...


balqis memang suka berpossing.....

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

2 Tahun 8 Bulan


Contest end 15 July 2010

Mama_Balqis 1st Moment GiveAway

STICKY MODE....NEW ENTRY????SCROLL DOWN
Pelancaran GiveAway Mama
Buat Kali pertama mama nak wat GIVEAWAY....
Sape Yang Layak Join Ek???
Semua Follower Mama, so become My Follower

  • Camne Nak Join Ek???
Add Blog Mama Dalam Blog List, Tepek banner pastikan di link semula ke entry ni k...

  • Sampai Bile Ek???
    01 July 2010 - 15 July 2010

  • Syarat Lain ade ke???
Wat entry ringkas mengenai GiveAway, tajuk WAJIB
... Mama_Balqis 1st Moment GiveAway ...
& masukkan Banner GiveAway dalam entry & mention Dateline
  • Camne pilih pemenang???
Cabutan bertuah Dari BALQIS & 18 July diumumkan pemenang....so sape2 pun leh menang..
  • Ape Hadiahnyer???
Ole2 From CHERATING.....ada 3 hadiah disertakan...tapi kalo penyertaan banyak hadiah mungkin akan ditambah....

Tuesday, 13 July 2010

BABY BIRU CONTEST

Due 8hb Ogos 2010 (11.59pm)
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
2 Tahun 8 Bulan

HADIAH.
*Hadiah menarik akan diberikan. 3 Hadiah, (tempat pertama, kedua & ketiga)

Monday, 12 July 2010

"Miakididdles Giveaway"

GA...GA...GA....kali ni dari Momma Mia
Due 14.7.2010 hingga 14.8.2010
Contest ini dikuasakan oleh :
&
cara untuk inprove blog :
masukkan entry2 yang menarik, rajin terjah blog kengkawan lain, mengadakan contest & giveaway & buat kunjungan balas bagi blogger tegar blog kita..
mama nak tag :
kaka zue & Yantz

Baby Ibu GiveAway : BabyRuffkins

Due date:
6 Julai 2010 sehingga 6 Ogos 2010 hadiah yang ditawarkan amatlah menarik k
hadiah pilihan mama:
Fisher Price Learning Table...mama suka menan2 yang berbentuk educational...
kerana kanak2 lebih mudah belajar sesuatu melalui permainannyer, dengan warna yang menarik leh menambat hati kanak2...

GiveAway kali ni dikuasakan oleh:
http://babyibu.blogspot.com/2010/07/babyibu-giveaway-babyruffkins.html
&
http://www.babyruffkins.com/

TQ diucapkan pada Penganjur & Penaja GiveAway...

'lensaMama Melts My Heart Away'

DUE 20th July 2010


Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
2 Tahun 8 Bulan
nape mama suka gambo ni?

sebabnyer time ni kami pi bercuti di Gambang Waterpark then balqis sangat2 gumbira dengan percutian kami kali ni...gambar mama snap masa kat resort ari tu...gambo candid je...
balqis suka wat muncung camtu...so cute i like it... now balqis dah pandai wat possing maut punyer...mama ni dok berangan la nak jadikan balqis ni ala2 model cilik...tapi tercapaikah angan2 mama ni???
Contest kali ni di kuasakan oleh:

U Klik2 Me , I Klik2 U