Please Klik2 Ye

Friday, 31 December 2010

“GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"

Mood GA dah mari, kali ni nakjoin GA GTO yang femes tu
Due : 31 Disember 2010

Nape mama nak voucher ni?
sebabnya nak makan kat Restoran gah2 ni kena pikir banyak kali mana nak cekau duit
sekali makan dah ratus2, cam mama ni standard makan kat kedai2 biasa je
tak pernah makan kat restoran mahal2 ni, tapi dek kerana GTO nak bagi voucher
mana la tau kot2 ada rezeki mama menang, so tercapai la hajat nak pi makan kat restoran GAH ni
13 Januari ni our Anniversary, kalo dapat voucher ni best la leh sambut kat sana kan

sponser

damia_nurin@yahoo.com

mama nak tag:

MamaLieyna
Naa 
Ayu

1 comment:

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join...

U Klik2 Me , I Klik2 U