Please Klik2 Ye

Friday, 29 October 2010

" Kami 1st Giveaway "

Due 30/10/2010

Anak-Anakku Comel Bergaya Contest

Due 25hb Oktober sehingga 15 Disember 2010
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2010

Mama nak pertaruhkan gambo kat atas tu...tapi tak nampak muka plak...
so gambo kat bawah ni kira xtra untuk nampak muka k...

Sape yang join jangan lupe tulis nama
"ANJE a.k.a MAMA_BALQIS"
sebagai referral OK

Mama nak 3 nama peberet tag mama:
SUZIEY
MUMMY AYU
KAK INA a.k.a Mama_lieyna
Suzie a.k.a Mama Zharfan
Nad a.k.a Mama Zakwan

good to u alls jangan lupe join k...

Wednesday, 27 October 2010

Baby & Toys Contest

Berlumba2 mama & suziey join GA & Contest...
masing2 nak mengetag masing2...so Here We Go...
11.59 pm 26 Nov 2010
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Mama nak tag peberet nama:
Mummy Ayu
Naa a.k.a Mama Rifqy
Suzie a.k.a Mama Zharfan

The Way They Sleep GiveAway

Due 30 OCTOBER 2010!
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Gambar ni time Balqis dalam kete...selalunya posisi balqis tidok ada macam2 gaya k..memang lasak anak dara ni tido..tapi kat dalam kete ruang terhad so gaya tu la balqis posing
sambil tidok...time ni nak pi Jusco...anak dara kepenatan sangat2 sampai terlena...

Redgurlcraft GiveAway

TARIKH PENYERTAAN ADALAH MULAI
11 OKTOBER 2010 HINGGA 11 NOVEMBER 2010

Tuesday, 26 October 2010

Teka Teki Dek Rizki

Tarikh tutup pada 04/11/2010 jam 4:11pm.

Nama benda tu : Ballon berbentuk lonjong
jumlah : ada 22 bijik tol tak...jenuh kira satu2 ni...

dek kerana mangsa tag peberet mama telah mengetag mama...so mama nak tag:
Ain a.k.a Mama Sara...
  • p/s to ayu...TQ terlupa nak taip plak tadi

1st GA dr NUSHA

Due 8/11/2010

Mama Nak Tag Nama Kegemaran:
Suziey
Mummy Ayu

1st Me + My Family Lucky Draw

Due 23 Nov 2010

Mama nak Tag :
Suziey (balas tag nge...nge....)
Mummy Ayu

Monday, 25 October 2010

"BABY AND TOYS CONTEST"

Due 25 OCTOBER 2010 - 30 NOVEMBER 2010

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Mama Nak Tag :
Ayu
Amy a.k.a Mama_Tisya

1st Year Give Away Qistina

Gigih bayar tag dari suzieydotcom in contest...
ya...ya...dengan rakusnya ari ni sesi bolot GA & Contest...
GA bermula 09 Oktober - 9.November.2010

Mama nak tag :
Amy a.k.a Mama_Tisya
Mummy Ayu

"Sape nak hadiah free dari Paris? =)"

Due 20.11.2010, 12.00 PM

Mama nak tag :
Ayu Ibu Damia
Amy a.k.a Mama Tisya
Kak Ina

Jom shopping @ Tomeykids.com! GIVEAWAY




Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2010
3 Tahun
Nurzarena Binti Zainul Anuar

Cute Baby With Buchuk



Due 25 Oktober 2010 jam 1 pm.


Contest Dikuasakan Oleh:
&
Damia nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Balqis girl memang sinonim dengan bear, dalam kete dalam stroller mesti nak usung bear2nya k..
tapi bukan bear2 besaq...bear2 yang tecik tu k...kalo bawak yang besaq haru jadinya...

"SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA MAINAN KEGEMARANNYA"

Due 30th November 2010 at 23:59
Motor ni adalah hadiah Birthday balqis tahun lepas.
balqis memang suka naik motor ni sebab tak payah kayuh...gambar ni kami snap time
kat Taman Layang2 Kepong...balqis sangat2 gumbira time kat Taman tu...
sebab boley main dengan mainan kegemarannya sekitar taman...

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2010
3 Tahun
Nama Mama : Nurzarena Binti Zainul Anuar

"Good Night & Sweet Dreams Contest"

Due 21 okt 2010 hingga 10 nov 2010

Damia nurin Balqis Binti Mohtar
3 Tahun
13 Oktober 2007

Gambar diambil kat rumah, tiap2 malam mama memang suka pakaikan balqis baju lengan panjang sebab sejuk...ni kira baju oyjamas balqis yang baru...mama suka sebab belang2..mama memang penggemar baju belang2..

Saturday, 23 October 2010

Thursday, 14 October 2010

Imaan Dah Setahun GiveAway

Due 30 September - 22 Oktober 2010

Mama doakan untuk Iman:
Selamat menyambut ulangtahun kelahiran untuk Imaan tersayang, semoga dapat membahagiakan orang disekeliling & menjadi anak yang solehah dan juga menjadi orang berguna dimas hadapan..."Amin Ya Allah "

GiveAway ~ Saya Nak Beg Itu!

Due 13/10/2010 ~ 03/11/2010

Tuesday, 12 October 2010

♥ Ape Cerita 2nd GA Mama_Balqis ♥

Semalam mama dah review separuh lagi penyertaan last minit...
ari ni mama nak review entry terbaik plak..
bagi kengkawan yang nak tnegok samada link kengkawan termasyuk dalam listing
mama ke tak....leh tengok kat link entry ni

http://damiaqish.blogspot.com/2010/10/update-serai-peserta-ga-mamabalqis.html
link kat atas tu masa mama update for the 1st time review ari tu..
untuk 2nd time nanati mama update lagi senarai peserta k
hadiah dah ada dalam tangan mama...
enrty GA yang mama anjurkan leh check kat sini
http://damiaqish.blogspot.com/2010/09/mamabalqis-2nd-giveaway.html
mana nama yang tak de dalam list maybe tak menepati syarat...
mama dah review sekali lagi tetap tak cukup syarat
sebab tak leh nak review Follower..
so after betulkan leh bagitau balik k...

Monday, 11 October 2010

CUTEST BABY CONTEST bersama Sinar Raudhah

Due 31 Oktober 2010
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007
Nurzarena Binti Zainul Anuar

‘ CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL’

Due 01.10.2010 hingga 01.11.2010

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007

Friday, 8 October 2010

♥ Sweet Cute Baby Exploration Time ♥

Ok kali ni nak join contest dari Kak Ina..
geng Bas sekolah balqis kat rumah pengasuhnya..
siapala lagi kalo bukan
HAIDAR....sowy kami dah biasa panggil Haidar...
contest sampai 10 Oktober 2010 je k..



Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2010

2 tahun dan beberapa hari je lagi nak cukup 3 tahun...

ni nak kasi gambo jelas sikit sebab kat atas tak nampak muka...
ape yang explorenya???
balqis explore sebab dah pandai mencuba untuk wat susu sendiri
dan akhirnya berjaya tanpa menumpahkan walau sebutir susu pun...
cayalah anak mama ni...good luck balqis

Monday, 4 October 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

Due 4 Oktober 2010

Gambo diambil masa kami beraya dikampung papa..
balqis memang ANTI baju kurung so tak mau pakai langsung
nasib baik la ari tu biler tengok sepupunya pakai baju kurung balqis mau pakai
apa laie mama amik peluang untuk bergambo bersama2
ada kisah lucu tentang baju kami ni...semua last minit punyer plan
tukar tema warna coklet plak...macam2 hal la..
sib baik sempat siap baju yang ditempah
kami tempah tukang jahit tanpa bagi baju dulu
sebab dok sibuk nak pi pilih kain...akhirnya kami pi beli kain kat NAGOYA...

Friday, 1 October 2010

U & Me Rayer Together2 Contest

Due 05 Oktober 2010
Klik SINI untuk join
Gambar ni time raya pertama kami bersiap2 nak pi beraya...


Lebaran Si Manja

Due 5 Oktober 2010
nak join klik SINI
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007
damia_nurin@yahoo.com

♥ Funny Pose On Raya Contest ♥

nak join klik SINI
Due 9 Oktober 2010
Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
13 Oktober 2007


gambar diambil time kami nak pi beraya...balqis yang tecik molek dok sibuk nak peluk Fitri yang BAM2 tu...so cute...secara spontan je mama snap gambo ni...

U Klik2 Me , I Klik2 U