Please Klik2 Ye

Sunday, 13 June 2010

Cutest Baby Face Contest_By Mama_Aqish

STICKY MODE!!!!!!!


  • 1. Add blog mama_aqish & dan penaja bawakupulang & Little World Gallery di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower blog berkenaan

  • 2. Tepekkan banner Contest disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)

  • 3. Terbuka kepada blogger TEGAR blog MAMA_AQISH (yg selalu komen B4 this ) & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 3 tahun bermula dari 13hb May 2010 sehingga 13hb June 2010


  • 4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "CUTEST BABY FACE CONTEST by MaMa_Aqish"


  • 5. Ceritakan sedikit sejak biler anda terjah blog mama_aqish ni (pendek pun tak pe)


  • 6. Upload hanya sekeping gambar anak anda , boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas, gambo tidak boleh di edit

sila nyatakan sekali:
Nama Anak & Ibu, Umur anak & Ibu, Nama Panggilan anak & Ibu serta Umur anak...umur Ibu tak payah k..
  • 7. Dalam entri itu pastikan anda mention tentang penganjur & penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).


  • 8. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni

  • kalo anda rasa anda selalu komen blog Mama_Aqish...mean anda layak untuk join contest ni...mama ada listing sape yang selalu komen...don't worry k...
  • hadiah MENARIK & ISTIMEWA menanti ANDA...contest diadakan sebagai penghargaan kepada BLOGGER TEGAR yang selalu berkunjung ke BLOG MAMA_AQISH

sila tepek banner penaja di blog & entry masing2 k


68 comments:

anin said...

anje..cmana nk tahu tegar ke tak?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

yelah anje...camner nak tahu blogger tegar or not....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to anin : tegar mean yang selalu komen kat blog mama_aqish...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to zanna : tegar kalo sellau komen...silent rider tak dikira...sebab memberi penghargaan pada mereka yang selalu jengah & komen...

chekna said...

kalo sekali dua coment tu kire tegar ke x?

mama zharfan said...

me kategory tegar ke tak? ada gak koman kdg2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

To ALL TEGAR mean SELALU KOMEN...

SuZiE said...

nk join gak.. tgh godek2 pic haikal yg cute..

emma said...

bestnyer... nak join la... nak cr gamba paling cute kakak n adik la.. hehehe

Ain said...

nak join jugakkkkk.....

boleh kan anje.....

LYaFRINA said...

hehhehe..kiranya lya boleh la join utk kategori ni kan.. sbb lya pengomen tegar anje.. sejak dulu lg..sblum anje knal lya.. ehehehhehee..

zue @ annaleeya said...

nak join gak.... akak tegar kan anje???? heheh...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to Ain. Lya & kak zue : anda semua tergolong dalam blogger tegar...TQ selalu komen...len kali ada giveaway untuk golongan tegar lagi k...wink...

LisaVsKhusairi said...

huhu...rasa cm xbrp nk tegar jer...byk silent reader je...

INTANKUTERPILIH said...

mama, intan nie cemana lak??tegar ker tak??huhu...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

me tegar ke tak ekk?...banyak kali gak dok komen kat blog nih...cukup syarat ke tak ni?

ummuabdullahsyaakir said...
This comment has been removed by the author.
Nurshahfamily said...

oleh kerana dh kenal anje lama kalau komen tak la ingat dh brp byk... tapi tegar ke huhuhuhu ;]

emma said...

lupe nak ty.. Saya nie tegar ke eh.. heheheh

♥MAMA♥ said...

hihii anje k.da join yg green contest tu je kot sbb k.da ni x tegar,hihii jarang2 komen je n lebih kpd silent reader,anyway caiyok2 kpd seme bakal contestants!

eRiNsZ said...

daku TEGAR atau perasan TEGAR?
TEGAR rasernyer...yakin bulehhh hehehe

http://ehemsz.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

zue @ annaleeya said...

anje... k.zue sudah dtg... hehe...

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

mummy_ayu said...

ayu ... tegar kan? (perasan plak) apa pun dah tepek banner n follow blog penganjur..tgh cari pic jab..tak pun nak snap baru...banyak time lagi kan..

gewecun said...

kalu saya nak join jugak boleh x??..tp saya x tegar pasal saya baru terjumpa blog nie..thanks

zaikulim said...

nampaknyer zai tak leh join ler contest nie sbb zai tak tegar..zai ketegar...kahh..kahh gurau jer..

emma said...

salam anje..

X tau la tegar ke tidak.. Tapi nak cube jgk.. Ni link emma yer...

Silalah terjah..

http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contestby-mamaaqish.html

emma said...

ni untuk yang lagi sorang..hehehe

http://my-happie-family.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish_18.html

[-suziey-] said...

yuhuuuu..kita join..

http://szsh.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contestby-mamaaqish.html

[-suziey-] said...

anje...kita dh update..tuko gbr..ekekeke:D

mamalieyna said...

puan penganjur..kita join ^_^

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

seiza said...

nk kate tegar idak la... tp slalu blogwalking ke blog ni... sbb slalu wat contest... leh join kew hihi

ni linknyer

http://sheiladbombkiosk.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

plz inform if ade yg x memenuhi syarat... tx

miera said...

salam..miera tak la selalu comment kt anje..tak tegar pun =)..leh ka join?

Momma Mia said...

salam Anje. Tegar ke kami?? Tepuk dada macam tegar.. apa2 terpulang pada anje ler. Kami join di sini.

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

Momma Mia said...

Salam Anje. Nih utk my 2nd Daughter plak

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish_25.html

KINA said...

oh baru nak masuk tadi contest ni
heheh
takpela next time mungkin bole la
ni first time komen ni so tak tegar lagi..hehehe

anyway good luck to all contestant...

my.mastura said...

http://mymastura.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

Ibu Mifzal Arsyad said...

anja..kalau cam sy ni ada gak komen tp mungkin x selalu..tp x pernah miss singgah blog ni..cemana? layak ke? huhu..kalau x layak..kena join contest satu lg la ya..

mummy_ayu said...

anje..dah join dah..kalu ada yg terkurang..inform ye..ma acih!!

http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

cik puan akish said...

anje ..mau join juge....:)

http://kontahadif.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

INTANKUTERPILIH said...

mama anje, saya dengan tak malunya dah join...

http://intankuterpilih79.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

Nurshahfamily said...

salam anje...
nur dah join hehehe

http://nurshahfamily.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html
jgn lupe terjah ye

Faizah said...

salam mama aqish..mama danish baru jer post contest particular at my blog.. check it out k!
http://drezz-up.blogspot.com/2010/05/go-go-green-cutest-baby-contest-by.html

wan sujaihah said...

anje...last minit br join...maklumlah cuti 3 hr...banyak sikit masa lapang )

Ain said...

anje, ain join k...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

thank u.

wan sujaihah said...

alaa lupa letak link

http://mamasujaihahcontest.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqis.html

akmafaizal said...

nampaknye saya cam tak leh join. baru 1st time terjah kat sini. blom jadi pengunjung tegar lagi..huhu :P

ummiaqeef said...

anje..bole join lg ke ni?
ummiaqeef post gune blog contest baru..hehe

my link blog contest :

http://ummi-abah-aqeef.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

smms said...

aloha

baru ada ms nak join
http://smms-biggurlzdontcry.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contestby-mamaaqish.html

tlng semak penyertaan ya ..kalu x btl pls info ..
tq

ummi sofiyyah said...

aiseh..x tegar la pulak.. lain kali leh kira tegar la kot..?? hehe..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to all contestant : mama dah semak & copy paste semua penyertaan

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nak join...tapi tak tergolong dlm blogger tegar anje. selalunya silent reader jer...huhu.... nak komen mengomen, ramai sgt yg dah komen....

b.O.n.d.a said...

anje, bOnda tergOlOng tak? mOekekek

tapi, walO apepun, entry tgh buat...hehehe

tungguuuuuu =)

b.O.n.d.a said...

anje, bOnda da siap entry!!!
jemputlah yer bertandang =D

http://member2bonda.blogspot.com/2010/06/cutes-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

LeEyA said...

sorry.. tak dpt join.. sy silent reader tegar.. hehehehe..

Zakilah said...

Salam,

Sy dah letak gmbar..ok tak?

Zakilah said...

Salam,

tolong check link saya:

http://anak-ibu-hidayatul.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html?showComment=1275978622977_AIe9_BHQhNWGHLNpCPN7YNP4VkU88SZ2Iubc30M3tNdGatbHIoHdPTYyRjs5AhO4DDjhsaCA_ovn6TD3No0A-fA356qJTRWjVJCyBB9ifHLUbYSa7v3y4oaRhJ29BJ2mNCwYlKgEIYd2PiryuvRC_Zaj1C_UwfL_GeuJZ1pPjMS8Lj7ii3TdhLI1F0tQ5BXSduyjKvFPRbcoTkWwLUpqCE4nkqh9sb7MVXRb-oA93Q2yhtlA_P1J1lDthCh4wFOSQykarHIMRd-t#c5996583665268608123

MamaDamia a.k.a Haiza said...

dah join dah

http://mamaadablog.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to all : ok mama dah update listing

mamawafiq said...

nk join contest ni.... tapi bukan logger tegar... baru je jumpe blog ni.. huhuhu sedihnye.. next time la....

Zakilah said...

Saya dah join..cuba check yer....ok ker tak? coz saya nak jadi blogger tegar

http://anak-ibu-hidayatul.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

lily azliyana @ mama zara said...

Salam..kite dh join ek contest ni..harap sume cukup syaratlah..hehe

Ni link k..

http://zaranfamily.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

TQ!!

Asya said...

aNJE... JOIN GAK...
SAYA TEGAR SGT!!!

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

♥MAMA♥ said...

hi anje, ni entry k.da ek:

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to all : ok mama dah update listing

emma said...

hai anje,

emma dah tukar gamba la.. hehehe

ni link-nyer
- http://my-happie-family.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html-

ibu_Arifa said...

Salam Anje.. saya nk join jugak contest ni. Ini link saya..
http://ibudalila.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

jemput ke blog dan cek apa yg patut yer nanti.

Terima kasih :)

INTANKUTERPILIH said...

mama, gambar nie pon kt dah update, tq.

http://intankuterpilih79.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contest-by-mamaaqish.html

mama irfan said...

salam kalau kita baru start nak komen blog mamaaqish layak ka nak join...

U Klik2 Me , I Klik2 U