Please Klik2 Ye

Thursday, 15 July 2010

Mama Zharfan 1st GA : ole2 from UK

Teruja nak join GA dari Mama Zharfan
sebab hadiah yang ditawarkan merupakan Ole2 from UK
http://suzie284.blogspot.com/2010/07/mama-zharfan-1st-ga-ole2-from-uk.html
Contest periods : 13th July - 27th July (2 weeks)
***Make a simple entry in ur blog, and must put GA banner in the entry and at the side bar of ur blogIlink back to this entry), must put GA link in ur entry and complete a simple, SWEET slogan starting with : "I follow Miles of Smile kerana /because (can be in English or BM)..".not more than 30 words. Kalau tak de idea nak buat slogan, letak ler 3 perkataan pun ok...apa2 jer...sbb u may still win as the lucky winner...but of course the sweetest slogan will be the winner!***
  • mama nak join GA ni sebab Suziey a.k.a Mama Zharfan selalu join contest & GA mama wat...so mama pun nak join gak GA suziey ni...suka tengok blog ni sebab banyak menang hadiah...& yang pastinyer,...mama dambakan hadiah yang di tawarkan dari UK tu...

2 comments:

Momma Mia said...

Good luck Anje!!!

mama zharfan said...

orait anje!! me dh check. semua ok. good luck!!

U Klik2 Me , I Klik2 U