Please Klik2 Ye

Wednesday, 11 August 2010

1st GiveAways

Due Sunday, 8th August 2010

Pendapat mama barang yang dihasilkan amat cantik dan mmpunyai ciri2 kesenian yang tersendiri...hanya tangan2 orang seni je yang leh wat jkraftangan macam ni yang memerlukan daya kreativiti yang tersendiri..selain harga yang ditawarkan amatlah berpatutan & menarik..
walaupun barang yang dihasilkan simple...tapi yang penting kualiti barang...

tips mama..blog crafmerahjambu ni perlu register kat blog craft zone http://craftzone-my.blogspot.com/(kalo lom register la) sebab kat blog tu banyak mengumpulkan pelbagai blog2 hasilkraftangan yang cantik & menarik, dengan cara wat GA ni pun leh promote blog Craftmerahjambu...semoga makin success lepas ni k...

damia_nurin@yahoo.com

1 comment:

pink.craft @ craftmerahjambu @ Sheilla said...

Anje..
PLS VISIT MY BLOG FOR GIVEAWAY'S ANNOUNCEMENT! ;)

U Klik2 Me , I Klik2 U