Please Klik2 Ye

Tuesday, 21 September 2010

.: Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress :.

STICKY MODE DUE
TODAY LAST DAY

Syarat2 Untuk Menyertai:

1. Add blog mama_aqish & dan penaja So Loverly Collection , Cutie Gorgeous , Suziey.Com & SyilaSyira di blogroll/bloglist anda & wajib menjadi Follower blog berkenaan

2. Tepekkan banner Contest disidebar & entry blog anda & pastikan ianya di link back ke entry ni.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun (kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas)contest bermula dari 3hb Ogos 2010 sehingga TODAY LAST DAY

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress"

5. Ceritakan sedikit ape & kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni?~ syarat sampingan ~

6. Upload hanya SEKEPING gamba anak anda berbaju KEMEJA untuk Boy's & DRESS untuk Girl's, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot

sila nyatakan sekali:

Nama Anak,Umur & Tarikh Lahir Anak

7. Dalam entri itu pastikan anda masukkan sekali BANNER PENAJA & mention tentang penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).

8. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni

~ Hanya Perlu tepek Di Entry SHJA ~
Create your own banner at mybannermaker.com!
http://cutiesgorgeous.blogspot.com/
~ Hanya Perlu Tepek Di Entry Sahaja ~

http://www.suziey.com/

~ Hanya Perlu Tepek Di Entry SHJA ~
http://syilasyira.blogspot.com/

~ Hanya Perlu Tepek Di Entry SHJA ~

Sila tepek banner dibawah di sidebar beserta link ke entry Contest ni

  • p/s hadiah akan diupdate kemudian...yang pastinyer hadiahnyer TERsangatlah GORGEOUS...

148 comments:

Farra Dhelina said...

weeee sonok nya kontes ni!! msti tak ade yg teka betul kan hihihi klu ada, mmg dia bijak! sgt2 weee

mama zharfan said...

Insya Allah me akan join :)

AshAnas said...

kali ni shira akan join k...

AshAnas said...

anje, kalau gmbr ltk watermark, boleh tak?

LisaVsKhusairi said...

SALAM KAK ANJE..
NK TNYA CKIT..BAJU TENNIS BOLEH DIKIRA SKIRT KE UTK CONTEST NI?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lisa : yup tennis skirt tu dia kira skirt...

to ash: tak pe watermark tak de masalah

MRS. K said...

salam.. dah siap!!
kalau ada ape tak cukup, let me kno kay!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

MRS. K said...

salam!
dah folo dah!

anje ~ done! dah lama folo
suziey ~ done! dah lama folo
solovelycollection ~ folower 228
cutiesgorgeous ~ folower 112
syilasyira ~ folower 9

mamaafzal said...

dah join. any prob, just let me know ya?

http://breastfeedingmum.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

mamaafzal said...

ok, dah dibetulkan...anything let me know ya?

ibu_BatRiSya @wardah said...

kalu dress kembang2 sket kira sbg skirt tak?

emma said...

salam anje..

emma dah join contest nie..
jemutlah terjah yer.. Kalau x ckp syarat inform tau..

--->http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

emma said...

anje, emma dah follow semua penaja

-sweetdreamsweetfamily-

cik puan akish said...

dgn gighnyer..soh my dadif pakai kemeja..semata2 mau join ini contest...hikss.

http://kontahadif.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

cukop syarat x sis??

emma said...

ok anje.. dah ok.. TQ

emma said...

salam anje...

qualified lagi ke kalau emma join nie..

http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

MRS. K said...

ok.. dah betulkan semua!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

cik puan akish said...

salam...sis..me dh tukar as requested...

Lat said...

salam,

saya nak join...ni link saya

http://mrsrampage.blogspot.com/p/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

tq

MRS. K said...

ok.. done!

mamaafzal said...

ok.dah betulkan..:o)

Lat said...

saya dah betulkan tajuk contest & banner penaja

emma said...

salam anje..

emma dah tuka tajun n gamba..

ni link barunyer yer----> http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

Norazrani Maamin said...

salam..
saya dah join..nie link saya:

http://adzraonong.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-dress.html

time kasih...hehe

Norazrani Maamin said...

saya dah wat pembetulan..tq

Intan Inn said...

salam anje..intan dah join yer..semua sponser intan dah follow.. kalau ada syarat yang tak cukup bagitau yer..

http://inniqmal.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Intan Inn said...

anje...intan dah betulkan..ok thanks yer...good luck tuk semua

wmaziati said...

nak join gak...tapi lum ade lagi gambar anak yang pakai kemeja..nie nak kena snap gambar anak pakai kemeje neh...hik...hik...

ibu_BatRiSya @wardah said...

saya join!

http://wardazri.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat ni semua dah copy gambo...tq

Mama Balqis said...

Salam perkenalan, me join

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

~~ciklinn~~ said...

salam anje...

ciklinn mencuba nasib menjoinkan diri...

cek yer kalau2 ada syarat2 yg tertinggal..

http://ciklinn.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

ch@ said...

salam mamaBalQis... umiOni menjointkan diri ni ;) sekiranya ada terkurang beritau ye... terima kasih ;)

http://orencantik.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat ni semua dah check...mana yang kena betulkan tu inform balik k..

~~ciklinn~~ said...

adess leh lak tetinggal nak follow... ok ciklinn dah follow blog tu..TQ yer..

on9bajukurung said...

salam...nak join...nice knowing each others... :)

http://on9bajukurung.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

on9bajukurung said...

salam...sy dh correct,plz check n advise me if still incomplete.TQ :)

ch@ said...

anje... waaa manyak pusing... ni link baru, hope dah ok, kalau kurang lagi, bg tau lagi ok... haha

http://orencantik.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

ch@ said...

anje... ahaha ni sampai due date tak suda² asyik dok kena betulkan aje... haha ok kita dah faham dah, sorry eh :D

http://orencantik.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Imaan09 said...

nk join jugak ye..

http://imaan09.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

ai1227 said...

salam..sume sy dah jadi follower, sy guna nama 'husna humaira'

Zie Fauzi said...

SALAM... NAK CUBA NASIB

http://ziefauzi.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Imaan09 said...

tuan tanah.. makasih sbb gtau kesalahan.. dah baiki ye..tq banyak2

http://imaan09.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

'NuReeN' said...

salam...

http://nureenasir.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress_10.html

dah join... terjah yerr

e.l.i.s.s.m.i.e said...

count me in :)

http://elissmiejunior.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok semua dah copy tinggal ai1227 & zie fauzi je kena wat pembetulan then bagi libk semula k

UMMI FARIS HAIKAL said...

salam mama..

sy dah join , dah follow semua n dah link dlm blog list

http://ummifarishaikal.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

nanti jenguk2 la ya...

tq =)

mamalieyna said...

Anje, kak eina dh join tau..hehe..

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

TQ

ai1227 said...

dear,okeh dah made correction to my follower.. pasrah aje ler pasni if xde gak...huhuhu...bukan rezeki sy la tu namanye... :)

Zie Fauzi said...

dah diperbetulkan..harap2 lulus la kali ni..

http://ziefauzi.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

UMMI FARIS HAIKAL said...

ok mama..dah dibetulkan...hehe..

silalah jenguk ya..tq

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to all : ok semua dah copy paste cuma ai1227 je kena wat pembetulan...good luck to all

mummy_ayu said...

anje....nak join...
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html
yg nie untuk Iris..nanti cari pic untuk Ian plak...
kalu ada yg terkurang, inform ye..ma acih!!

mummy_ayu said...

okies....dah join sekali lagi untuk Ian..
nie link dia...
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress_10.html
kalu ada yg terkurang..inform ye..tq!!

adianiez AIDA said...

ni entry aida :

http://adianiez.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

kiranya tak betul @ tak penuhi syarat, hrp inform yer. rasa aida, da buat semua 100%...

chekna said...

anje.. dah join..
http://cheknaluvcontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

adianiez AIDA said...

sorry anje...
aida da paste 2 banner contest dgn link ke sini.
aida juga da edit profile.
hopefully ok & penuhi 100% syarat.
sorry byk2...

zue @ annaleeya said...

salam aunty anje...
airel pon join gak nih... heheh!!

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

zue @ annaleeya said...

sori anje td akak lupa nak tepek banner contest... akak dah tepek dah banner tuh.. tenkiu bgtau...

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

hai mama kita join contest yer..kalau ada salah inform yer

http://babytravisshaldrich.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

dear saya dh follow semua blog ya..

Adam said...

Adam dah join

http://adammz.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Kalau ada yang incomplete, let me know k.

Tq!

mama zharfan said...

salam anje

me dh join!!

http://suzie284.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat ni semua dah review & copy paste

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

dear which blog ya i follow u tak dapat tengok ya?..kenapa ya boleh gitu sedangkan i dh follow publicly?

SuZiE said...

anje, suzie dah join..

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

LYA m@m@ ASYA said...

salam anje.. join gak.. terjah2 yer..:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

tq

MamaRifqy said...

Salam anje..me join

kalau xkene..bgth yekk!!

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

ok anje done kita join contest ni sila review yea..

http://hasroylin.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok dah copy cuma Lya & Mama Rifqy kena wat correction dulu..TQ

MamaRifqy said...

anje: me da betulkann..mai la check semulaaa..
thanx dear

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

transformed housewife said...

Bismilahirahmanirahim.
Sy nak cuba nasib dlm contest ni juga:
http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

kalau ada yg tertinggal, minta bgtahu ye Mama Balqis.

Zie Fauzi said...

salam anje..
nak tanya,kalau nak tukar gambar boleh tak???

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to zie: leh je nak tukar...tapi kena inform balik la...bagi link baru k..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat ni semua dah review cuma tinggal mama rifqy & lya je kena wat pembetulan...tq all

Zie Fauzi said...

salam... dah tukar gambar.. gambar still sama cuma ada sebab kenapa tukar.. nanti review la,sebab zie dah tulis kat blog kenapa tukar gambar.. sorry sgt2 yer...

http://ziefauzi.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

da join jenguk ye.
kalau ada yg tertinggal

http://kokoadik.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

MamaRifqy said...

anje..so sorry dear!
banyak bebeno silap..sory yek!
Tak terperasan la pulakss
me da ammend!

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

MamaRifqy said...

anje..try tgk sal follower!
rase macam da ok da!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah, ramai nyer join contest nie..
nak join jugak lerrr

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemaja-dress.html

JuE-aNNa FaUZiE said...

Dah Masuk ConTest Ni: semUa dah FolloW..

Penaja yang Jual Brg ade kat..KEDAI ONLINE

SOMETHING,WITH ALL MY HEART N MAMA_BalQIS cONTESt ade Kat AKU SUKA SANGAT

ANJE AKA MAMA BALQIS aDE KAT CONTESR ANJURAN...

ok Kalu ade KuRang Boleh Info Jue ok..Thanks...

http://jueannacontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to all : ok takat ni semua dah review mana yang kena wat pembetulan lepas wat remind mama balik k

MamaRifqy said...

alahai..nape la tetibe xleh tgk follower yek..huhu..ee.tensi la pulaks rasenyerr..huhuhuhuuu..

anje.bgth la me ape yg ptt buat..huhu..

kukumalu.malu@yahoo.com

JuE-aNNa FaUZiE said...

salam mama sorry ye..jue dah masukkan semua penaja ok

http://jueannacontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

yanti isa said...

salam tuan rumah ,

kami nak tumpang join juga

http://yantimatisa.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

yantiskpt2@yahoo.com

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

nk join jugak :)

yatie chomeyl said...

oopps sori td broken link. ni yg betul2 --> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-contest.html

LisaVsKhusairi said...

salam..join gak..terjah yekk..

http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

email :shazlis_xtrem@yahoo.com

Danish Farris said...

saya nak join gak

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

jemput terjah yer anje..kalau salah tolong bgtau yer

Cikgu Mardiah said...

salam..i've joined! ^_^
plz notify me if i'm not qualified...tq

follower id: Cikgu Mardiah
url: http://cikgumardiah.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

mamamiera said...

my dear anje, akk dah join 4 miera..
ntry heqal akn menyusul kemuadian..

http://mamamiera.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

mama rifQy said...

anje..entry sy da lulus lom??
kalau x..me nak tukar kat mypersonal blog la..msyb prob sket kot blog yg sy buat utk contest nih!!
xtahu nape.ape mslhnyerr..huhuhu

Danish Farris said...

saya join

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

sila check yer mama aqish

Farra Contest & Giveaway Corner said...

salam anje..

my link :)

http://contest-giveaway.blogspot.com/2010/08/gourgeous-baby-in-kemeja-dress.html

tenkiu!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to all : ok takat ni mama dah review semua komen,cuma ada 4 blogger yang kena betulkan entry:
1. Yanti Isa
2. Cikgu Mardhiah
3. Yatie Chomeyl
4. Lisa vs khusairi

yatie chomeyl said...

salam mama balqis,
ni link nya

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-contest.html

harap2 kali ni dapat la bukak ye

LYA m@m@ ASYA said...

salam anje...
lya dah perbetulkan n3 lya..
review yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

TQ

Cikgu Mardiah said...

salam anje..
sy da lame tepek banner contest n penaja bersama kat sidebar...mmg da link
myb anje x pasan kot...under 'Jom Sertai!' (da ke bwh ckit coz byk masuk contest)
since anje anggp blm ckup syarat, sy tuka gamba ye...bru pasan ade gamba zahra yg lg gorgeous (gamba byk sgt...) ^_^

kakyong said...

mama_aqish a.k.a Anje..

setelah sekian lama tak join contest Anje... kali ni kakyong sama2 memeriahkan majlis... ;)

http://www.kakyong.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

AshAnas said...

anje, ni link shira... baru dapat publish, dah tukar gambar, hehe...

http://contest4anas.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

Farra Contest & Giveaway Corner said...

salam anje..

nak join utk qaseh lak :-)

my link http://contest-giveaway.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

tq

julietANNA said...

tumpang tanya. hehe.
anna takde anna lagi belum kawen :P
letak gambar adik boleh? ahak

julietANNA said...

tumpang tanya. hehe.
anna takde anna lagi belum kawen :P
letak gambar adik boleh? ahak

Danish Farris said...

HI,

u da jengah entry i and da comment tp u ada tggl komen

"dear, tak leh nak tengok follower la...u ada hide follower ke?"

actually, i tak tau mcm mane hide2 tuh... erm... tak tau nak jwp soklan ni:)

baru lg dlm dunia blog...taktau sgt..

maybe u leh check or bgtau i cane?

Danish Farris said...

hi anje...

saya da show kan follower da.... dtg jengok yer anje.

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

tak btul lg bgtau erk

Danish Farris said...

da btul kan anje...

da show follower da

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

check ek

dilazfamily said...

saya dah join contest.
tengoklah blog saya
http://dilazfamily.blogspot.com/

yatie chomeyl said...

mama aqish,
i dah follow dan ada prt scr bukti. i dh betulkan acording to your komen tu. thanks dah terjah :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat ni semua dah review, cuma ada beberapa yang perlu wat pembetulan, sape2 yang tak dapat COP LULUS dari mama makanya entry anda kena wat pembetulan, then dah betulkan bagitau balik kat entry ni...TQ

Danish Farris said...

huhu........banyak nya kesilapan saya
seb baik anje bgtau n bg 2,3,4 chances... k.. saya da follow blog damiaqish.

check ek anje

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

ummisofea... said...

SALAM
hope not too late..hehe
http://khashfa.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

dilazfamily said...

Saya nak join

http://dilazfamily.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.htm

Huda said...

salam anje,

me join juga yer

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

tq.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya takde dalam list lagila..
tolong jenguk ye

http://kokoadik.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

LisaVsKhusairi said...

ok..dh baiki my entry...follower pn dh baiki..ok...

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-dress.html

shazlis_xtrem@yahoo.com

'NuReeN' said...

salam mama..
nureen dah check ada blog mama dlm bloglist nureen no 8 dari bawah tapi blom ada cop lulus lagi.. @ nureen yg masih x paham?? hehhee...

wmaziati said...

http://wmaziati.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

salam...

dah join...

wmaziati said...

salam..

lupa lak nak inform..kalu ada yang tak cukup syarat ke...nti inform balik ya....thanks...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat ni semua dah review, bagi yang dah wat pembetulan sila tinggalkan link semula k...

Huda said...

anje,

huda dah perbetulkan..lupe nak tepek banner contest :)

tq.

ummisofea... said...

ok..dah di betulkan..nanti terjah yer..

http://khashfa.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

farahana said...

mohon join.. hehe salam kenal..

http://farahamzah.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

kalau ada yg salah, nnt bg tau ye.

haszuraidah ishak said...

salam..

me dah join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

thanks..

Ain said...

salam anje,

ain dah join...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

thank you...

♥MAMA♥ said...

salam anje ;-) slmt hr raya ;)
ni entry k.da ye,apa2 x kena anje bgtau ek ;-)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥MAMA♥ said...

salam anje, intenet problem skit td,tak tau la anje dpt ke x yg k.da submit td..ni entrynyer ye :

http://myprecious07.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

mama tisya said...

lama tk join contest..nk gk join

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

kalo ada yg tk cukup syarat sila inform ye

mama tisya said...

dh btulkan

ejaMaria said...

last minit join...
http://ejamaria.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

farahana said...

saya dah letak link penaja di entry dan menjadi follower akak, dan x hide pun.. akak x nampak eh, mcm mana ek..

ejaMaria said...

dah edit... ;p

CatlinaFly said...

salam..last minute join...sy letak semua penaja kat "suka klik sini" colum belah kiri..mama aqish nye blog memang dah lama ada kat "kawan-kawan" column belah kiri juga...

ni entry sy ye..tq..(gmbr letak watermark je, tak edit pon..)

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress-by-mama.html

Tq to mama aqish dan penaja2 yang gorgeous hihi..selamat hari raya..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok takat di semua dah copy...good luck

CatlinaFly said...

ok sy dah repair..sorry tersalah letak banner penaja laks..hehehe..jemput tgk semula ye..banner contest kat tepi belah kanan...

http://catlinaflybaby.blogspot.com

II riEnAsHaM II said...

salam....nak join the contest saat2 akhir...

http://rienasham.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

eRiNsZ said...

bleh juin lagi tak? huhuhu

http://ehemsz.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

kakyong said...

ok.. kakyong resend link..

dah ON profile with blog follow

http://www.kakyong.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

sekian, terima kasih

haszuraidah ishak said...

dah anto pd 9/9..tp bile cek kt gambar contestants xdek..ini linknyer ek..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

yatie chomeyl said...

anje, gmbr my baby x masuk list lg tu

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-contest.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok semua dah review mana yang kena wat pembetulan tu dah betulkan tinggalkan semula link ye

kakyong said...

anje,

ehh.. dah follow la... dah masuk semula ke blog Cuties Gorgeous.. kakyong hanya sign-in jer.. x leh follow dah, sbb memang dah follow..

kalo dlm list blog yg kakyong follow di profile tu, u kena tengok sampai ke huruf W
WELCOME TO CUTIES' GORGEOUS COLLECTIONS

di atasnya blog Warkah Tinta Hati
di bawahnya blog Welcome to Miela77 Online Shoppe - Wholesale and Retail-Jual Cloth Diaper , UK Magic, Baby Item,etc

please double check ya... terima kasih

http://www.kakyong.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak yong & erinz: ok lulus good luck

II riEnAsHaM II said...

salam...saya sudah betulkan...nanti rechecked ye...tq

http://rienasham.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

farahana said...

salam, saya dah btlkan, tlg cek ye,

http://farahamzah.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

tq

ummisofea... said...

saya dah betulkan..

serius saya xperasan memang bertukar banner..1st time view igtkn memang dh betul..tp bila tgk betui2..sah ada perubahan kat tulisan..hehe..sowii..pic sama etek..ni yg dh diperbetulkan

http://khashfa.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok semua dah review tapi masih lagi ada yang tak wat pembetulan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok semua dah review tapi masih lagi ada yang tak wat pembetulan

farahana said...

ana x hidekan pun kak, tp still xleh view eh? ana da bape kali cuba..
x pe la kalo cam tu.. ana tarik dri lah. hukhukhuk..

U Klik2 Me , I Klik2 U