Please Klik2 Ye

Wednesday, 19 May 2010

"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"


Klik Banner untuk Review Contest

Dami Nurin Balqis Binti Mohtar
13hb Oktober 2007
2 Tahun 7 Bulan...

(gambo di ambil masa umur setahun lebih)
damia_nurin@yahoo.com
anje a.ka. Mama_Aqish

  • 3. Jangan lupa tulis sikit kat dalam contest anda tu, ngape anda suke/tak suke blog mamaeja nie.. (just for my future improvements)

Seriusly mama baru je mengenali blog mamaeja ni, so memang tak berapa tahu pasal blog ni...ape yang mama tahu mamaeja mempunyai seorang cahayamata Princess yang bernama Nurin Assyura Raudhah, tinggal di Rawang Selangor....ada mengusahakan perniagaan menjahit...di blog beliau http://jarumjahit.blogspot.com/, terdapat pelbagai rekaan yang dihasilkan dari beliau...


tarikh tutup contest ni tepat jam 11.59 malam, on 17 June

4 comments:

mama eja :) said...

salam.. hai mama aqish.. tahnks for joining this contest :) satu lagi, please tepekkan banner JJC kat blog post n side bar n link back to blog JJC ye :D

good luck dear!

mama eja :) said...

mama aqish..mamaeja x jumpa la banner JarumJahitCollection kat sidebar n blog posts tu..kat mana nak nengok ye :D

mama eja :) said...

ok LULUS... good luck ye :)

SHAZA said...

salam kenal mama aqish.nak tanya ler saya join contest mamaeja ni tp tak reti nak buat pautan pd gambo tu.blh ajo saya tak?

U Klik2 Me , I Klik2 U