Please Klik2 Ye

Tuesday, 18 May 2010

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY


Custom Glitter Text


Anda kenal template blog kat bawah ni???
tak tau???ni la blog terbaru TOTE BOUTIQUE

bertemakan warna coklet...

Kali ni nak join GiveAway dari Tote Boutique GiveAway
antara hadiah yang dipertaruhkan...

mama suka beg ni...colourfull gitu..

yang ni pun cantik...
By the way, tuan empunyer blog add one more bag yang akan diberikan kepada mereka yang membuat posting paling cantik dalam entry masing-masing.
maklumat lanjut mengenai GiveAway:

BAGAIMANA NAK MENYERTAINYA
- Menjadi follower TOTE BOUTIQUE (Blog baru ini)
- Membuat entry tentang giveaway ini di blog masing-masing
- meninggalkan komen tentang entry anda
- Pemilihan menggunakan RANDOM ORG
Period 14th May 2010 - 25th May 2010
ni la antara barang2 yang ada dijual di website beliau...
cantik menarik & memang Da Bomb....
kalo kengkawan nak join sila la KLIK2 banner @ KLIK2 SINI

1 comment:

nieylemi said...

salam ziarah...sye dah join dah...sye jugak dah follow blog akak...nanti add blog saye balik yer...hehehehe

U Klik2 Me , I Klik2 U