Please Klik2 Ye

Friday, 4 March 2011

'' GA Jom Kami Buatkan Header Untuk Kamu ''

Header2....semua orang nak header shantek2 kan..
tapi kalo yang jenis tak reti nak wat ni camne ek?
kalo orang lain bukak blog kita tengok dari header yang menarik pun blogger lain dah
leh terpikat nak jengah blog kita selalu..
tapi blog header mama simple je...
Mama?pun tak teror k, surrender awal2 mama cuma tau wat header pakai PhotoScape je


contoh kat bawah ni


ni semua hasil usaha mama sendiri...takat ni je yang mama mampu nak wat
siap wat tutorial untuk kengkawan yang seangkatan mama
kengkawan yang tak tau nak make over2 header masing2
contoh tutorial mama kat bawah ni...


ataupun leh klik2 link ni

berbanding plak dengan Header2 yang shantek2 cam kat bawah ni


dari blog Eily a.k.a Bionic Women yang berlatar belakangkan Dolly..so sweet je
dengan warna2 yang lembut & sedap mata memandang...
tak kurang hebatnya dengan Header yang ni jugak


(zie, pinjam header ek)....yang ni shantek ada gambo anak2 & Family..
sangat sesuai dengan jiwa mama...

sila la bandingkan dengan Header blog mama yang dari dulu sampai sekarang




semua dihasilkan menggunakan PhotoScape je....


cuma satu ni je yang shantek tu pun dpat time join GA...bukan mama yang wat tau...

rasanya semua header2 yang shantek2 tu telah diedit dari PHOTOSHOP


Contoh Adobe PhotoShop CS3 Extended


Adobe PhotoShop...

dari software ni leh menghasilkan Header yang superb2 k
tapi kalo ada PhotoShop pun walau version latest mana pun
tapi tak tau kaedah nak gunakannya pun tak guna jugak...
so nak amik cara mudah & senang...kasik tenpah la itu Header
dari mana semua kengkawan mama ni dapat Header ni ye?
nak tempah header shantek2?ade je blog yang menawarkan perkhidmatan sedemikian..
tapi mama rasa tak berbaloi plak sebab blog mama blog ikan bilis je

tempah header dah berpuluh2 ringgit, so better wat sendiri je la kot..
tapikan...
ada orang mau bagi FREE tau watkan Header untuk blogger
tapi mesti join GA tuan empunya blog dulu k...
sape punyer blog tu ye?

^




^




^





^

Fiza punyer blog...shantek kan header blog fiza...
ni header lama fiza...chekgu yang tolong watkan tau
chekgu ni bukan pandai nulis kat papan hitam je tau


tapi pandai jugak


Menulis dalam blog dan juga


menangkap gambo pun teror k, snap2 gambo wife + anaknya yang suka posing gitu...

so kali ni chekgu a.k.a Husband Fiza mau kasik..
Photoshoot Free?

^



^



^



eh2 bukan la....
Tuisyen Free
^



^



^



^



^
eh2...bukan jugak la...
ha ni baru betul...
dah citer baik punyer pasal HEADER sure la Fiza + Chekgu N@m@n mau kasik Header FREE...
tapi bukan yang ala2 dolly punyer k..
ni Header yang cun2 ada gambo punyer..
terbaik dari ladang...so dek kerana mama tak reti nak make over header sendiri
makanya gunakan peluang ni untuk dapatkan perkhidmatan FREE dari Fiza...


ni contoh HEADER terbaru dari blog Fiza...putih bersih & suci je...
mama suka k...mau jugak 1 header yang shomey macam ni...
so antara syarat lain kena upload beberapa gambo yang mama kenan untuk dijadikan header
budget macam leh menang je...tapi tak salah mencuba kan..







adei...terbanyak plak upload sebab dah pening nak pilih gambo mana...
aci tak fiza...nanti baru pilih balik k, bedget cam menang je)

 '' GA Jom Kami Buatkan Header Untuk Kamu ''
akan berakhir pada
28HB FEBRUARI 2011  04hb MARCH 2011 Jam 11.59 malam
sib baik dilanjutkan...sempat la mama join wink**

ok DONE already...sape2 nak join leh klik2 link kat bawah ni k



Good Luck To All

&


Awesome untuk Blog Fiza....

U Klik2 Me, I Klik2 U Dah Klik2 Mention Kat ShotBox Utk Di Klik2 Semula

3 comments:

MrS. F!zA said...

mak aiii pjg entri anje..hehehe kita pon kalo tkde chekgu naman dh tntu belasah photoscape je..ekekeke..
header tu kita gna photoshop..insyaallah kalo ada rejeki anje nti kami cuba buat yg shantek2.hihi.. anje best ada byk gambo balqis yg cun posing tu..lg sweet kan header..

GOOd luck anje!sok pagi kita update senarai contestant..tq sudi join GA kita..

MrS. F!zA said...

anje lupa nk ckp psl link..anje tekan ctrl C utk copy..

nti buat ye :).. TQ

ieda said...

tahniah anje sbb dah menang .. berbaloi2 tau entry panjang dan lengkap ini .. tu namanya rezeki :))

U Klik2 Me , I Klik2 U