Please Klik2 Ye

Thursday, 31 March 2011

Holiday Love Contest with DianBizzcorner


Due : 31 Mac 2011

 tell me about your dream Holiday not more than 10 words
Paris is very beautiful & romantic place suitable for Honeymoon  


"Saat yang paling indah dalam hidup adalah bersama keluarga tercinta"

 nape mama nak ke Paris?sebab nak menjejakkan kaki ke Eifel Tower Paris
nak snap2 pic kat depan Tower ni, dengan pemandangan yang cantik ketika
malam cahaya lampu menerangi Eifel Tower

selain tu mama jugak nak jejakkan kami ke


DisneyLand...snap2 pic untuk kenangan kat Disneyland...
dan saat yang paling indah untuk kanak2 seperti aqish adalah


berjumpa dengan mascot Disney Mickey Mouse & Minnie Mouse
sesuatu yang diimpikan oleh setiap kanak2

Gambar Candid kami


time kat Bukit Gambang, kami pi Mizi Zoo...
time snap pic ni mama + balqis tak bersedia lagik....
tapi jadi satu gambar yang menyimpan seribu kenangan...

dan percutian kami yang pernah kami pi adalah percutian 3 serangkai untuk 6D5N ke
Bukit Gambang Resort WaterPark + Cherating + Air Terjun Hutan Lipur Lentang
percutian yang lama & indah dalam memori hidup kami sekuarga


Bukit Gambang Waterpark, ape yang menarik di Bukit Gambang?


ada mini Fun Fair untuk kanak2 berhibur


Kereta Kuda


Tram...untuk pengangkutan dari Gambang Resort ke Waterpark


ada juga mini Jungle Tracking, Horse Ride 


dan Mini Zoo...


Gambang Waterpark



then after check out dari Bukit Gambang kami ke


Beach, Cherating...untuk melihat kecantikan cahaya matahari tenggelam


After that on the way balik ke KL kami singgah ke


Hutan Lipur Lentang di tepi Lebuhraya...ada air terjun yang sangat cantik disitu


gambar mama + balqis bergambar bersama...

kesimpulannya percutian kami adalah sesuatu yang memenatkan namun ianya memberikan 
seribu satu kenangan untuk kami sekuarga bergembira & beristirehat bersama...
kerana saat yang paling indah adalah saat bersama kuarga tercinta...

1 comment:

Dianbizzcorner@gmail.com H/P: 019-3013703 said...

Salam.

saya sekeluarga belum pernah ke Bukit Gambang.. nampak seronok ya.. neway, thank you for sharing and joining.

U Klik2 Me , I Klik2 U